Friday, May 25, 2012

industry talk at UUM KL

assalamualaikum semua


tibe2 jer bagi gambar sedebak mcm 2 kan.kua3 xberadab langsung kan... xp xpe dah bg salam kat atas xd kan..hehehe

dah lama xupdate sbbnya kekangan kerja dan masa yang selalu mencemburuiku..chewahhh...bermadah pujangga plak kan...

ade satu citer nk story nie..mgkin ade yg tertanya2 ape motif gmbar itu dimasukkan haha...sajer jer nak bgtaw aku kat KLCC 2...sbb 2 bg gmbar besar2...haha koya x aku.... (yes, u did !!)

17 dan 18 mei 2012

aku mengikuti satu rombongan iaitu industri talk di UUMKL. bertolak ke KL pd pg khamis dengan 3 buah bas. bertolak daru UUM SINTOK ke KL pkul 8.30 pg, sampai ke KL pkul 5.30...

lama kan perjalanan kami sbbnya berhenti byk tempat hahaha

smpai2 jer kat KL terus ke KLCC yg dh berapa kali p ntah..bosan gk xp nk wat gane...p jgk lah...
pastu lepak2 pusing2 kt area 2 smpai pkul 8 mlm..pastu bertolak kat apartment yg ckup best dan seronok..

eh2 lupa nak cakap trip nie mmg best lah.!!!

ok..mlm 2 p jalan2 kat uptown Danau Kota. sajer p jalan2 kat sana, nak tgk suasana bandar nie gane haha ayat xleh blah...berani p pown sbb ade 2 org bodyguard yg nk teman haha 2 pown sbb tempat nie kg diorg sbb 2 diorg nk teman..

jalan2 pusing2 uptown, agak2 dh puas hati 2 ape lagi..angkat kaki balik ah...

balik terus tidoooo hehhehheh

esoknya, awal pg dh kena bgun sbb xnk tersekat kat traffic jam xp kita hanya merancang xp Allah yg tentukan...awal mner pown kita, still jam jgk jln..KL kan ..hehe xp xpe..enjoyyyyyy..sampai2 terus kena mkn and then dgr talk 2..byk gk input yg aku dapat..sonok sgt2...

pkul 2.30 ptg kami p lawatan kat Muzium /Galeri Bank Negara... seronok gk..tetiba jer rasa nk keje kat c2...best sgt2..KMC pun lawa..semuanya cermin..mmg cantik ah...duk kt sana dlm 3 jam...
byk yg kami dapat taw pasal KMC, BNM dll...duit baru pown dh tgk hihi

pkul 6 bertolak balik ke UUM , sintok...semua tidoooooo sbb kepenatan...haha k bai

bersama ahli delegasi ^_^

BNM mmg besttt !!!

kenangan di BNM

bahagian luar galeri BNM...cantik!

my best fren...cantik kan dia ^_^

duit yg akan dikeluarkan awal jun/julai kalu xsilap....kalu silap mntak maaf

Harap dapat kerja kat BNM ...seronok tgk diorg keje..k bai

No comments:

Post a Comment