Tuesday, June 5, 2012

aku ke KL lagi lagi dan lagi !!!!!


Aku ke KL lg pada 27 mei yang lepas..nie pulak untuk program untuk menggalakkan budak2 universiti terlibat dengan sektor retailing..Pihak yang terlibat dalam program ini adalah UUM, MAIDIN MOHAMED HOLDINGS, SEGI COLLEGE, UITM, MRAC dll..

Bermalam di Kolej Pendeta Za'ba,UKM Bangi. alhamdulillah dapat melepaskan penat lelah seharian dalam bas..jammed teruk kot masa otw ke UKM tuh..maybe time cuti sekolah  time tuh...masinq2 keluar bawak famili jalan2...

Sampai di Kolej Segi, venue resmi program tuh pkul 9 pg..and then diorg betul2 meraikan kedatangan pihak kami..alhamdulillah..sampai jer terus dapat makan..wah, seronok kot...semalaman tahan lapar...pg tuh melantak abis ah kitorg... (tak kira laki or perempuan) hahaha 

and then lepas tuh ade perasmian oleh  Menteri Pelajaran Tinggi, Dato' Khalid..

pastu dengar ceramah...dr pihak MAIDIN dan MRAC...

dengar ceramah mmg ah mengantok kan xp lepas aku tgk nie hilang abis ngantok aku..biar betik!!!!


gaji gaji gaji  ;p


::Kolej Segi ::


mereka yg sengal  haha


bajet sopan jer aku nie   !!!


depan pintu masuk


kat air pun nk bergambar ke ..adoyai


~my bff ~

seronok sangat dapat p jalan2...

ok...jumpa lagi

No comments:

Post a Comment